Hírek

2018. március 01., 11:47Ha nagyon hullik kedvencünk szőre

Napi szinten találkozom azzal a problémával,amikor jön a gazdi és meséli ,hogy iszonyúan hullik a kutya,cica,nyuszi szőre,hiába fésülik csurig van a lakás vele mindenhol.Biztos rossz a  kefe,vagy beteg az állat.

Ilyenkor szoktam elmondani,hogy bizony semmi baj nincsen csak egy jól megválasztott eszköz kell a probléma megoldásához.A kutyakozmetikusok is napi szinten használják munkájuk közben a Furminátort.Mit kell erről tudni?


A FURminator aljszőr és elhalt szőr kiszedésére alkalmas kézieszköz, mely az aljszőrt kiszedi, de a fedőszőrt nem vágja el és nem is trimmeli azt. A rövid és hosszúszőrű vedlésre képes kutyák és macskák szőrzetének kezelésére egyaránt ajánlott.

A FURminator használatával garantáltan jobban csökkenthetjük kedvencünk szőrhullását, mint bármilyen más kefe, fésű vagy aljszőr kiszedő eszköz használatával. Hosszú és rövid szőrzetű kutyák valamint macskák számára egyaránt alkalmas és kiváló eredménnyel használható.

Használatával gyorsan és egyszerűen eltávolítható az aljszőrzet és az elhalt szőr. Az eszköz használatával 90%-kal csökkenthető a kutyák, macskák szőrhullása.

Az eszköz feje rozsdamentes acélból készült, finoman fogazott precíziós éle van. Ezt óvni kell mindenfajta sérüléstől, ezért használaton kívül az élvédőt mindig helyezzük vissza az eszköz élé.

Tehát a megoldás egyszerü.Heti1-2 x i használat és megkönnyebbül a kisállat,a gazdi és a porszívó is :)

 


« Vissza az előző oldalra!

Kis Kedvenc Kutyakozmetika - Magyar